Hobby og Dyr

Antik- og kunstmesse

Efterår og forår plejer gerne at være der, hvor messer og udstillinger er på sit højeste. Derfor er det også med at følge med nu, hvis man vil høre mere om, hvornår efteråret byder på muligheden for kunst messe og antik messe.

I dagene den 3. til den 6 oktober 2019 er der Rødekro Kunst- og Antikmesse i Rødekro, der ligger i Sønderjylland. Der er åbent alle dage fra 11:00 til 17:00, og med 71 udstillere er der virkelig noget at glæde sig til, når man kommer som besøgende. Det er 57. gang, at messen finder sted, og med et areal på over 3500 m2, så er der lagt i ovnen til, at der er masser af kunstgenstande og smukke antikviteter at kigge på.

På en sådan messe udstilling kan man finde det meste indenfor antikviteter. Det være sig eksempelvis smykker, porcelæn, møbler og malerier, som kommer fra hele Verden. Det er således også muligt at gøre et fund, man måske ikke ville have gjort på et mere lokalt marked, da der på messen både vil være udstillere fra ind- og udland.

Udover selve messen, hvor der er udstillinger fra nær og fjern, kan man også få fornøjelsen af at nyde forskellige foredrag. Der vil være foredrag om blandt andet ‘Tidens keramik’ og et foredrag om Just Andersen. Så udover at man kan forsyne sig selv med en masse smukke antikviteter og kunstartefakter, så kan man også fornøje intellektet med spændende foredrag. Synes man, det lyder interessant, så kom til messe udstilling i Rødekro den 3. til 6. oktober.

Det er www.antikmesse.dk der står bag den store messe i Rødekro. Firmaet har eksisteret siden 1997 og beskæftiger dagligt ca. 20 medarbejdere. Foruden at være messearrangør i Danmark, så leverer firmaet også udstyr til messer rundt omkring, både til store messer og konferencer såvel som mindre begivenheder. Udover at arrangere messer i Danmark, har de også bred erfaring med at arrangere messer i blandt andet England og Tyskland, samt Norge og Sverige.

Måske du også synes om