Bålfad og højbede

Jeg havde besluttet mig for at ville have et bålfad i min have – men jeg ville også gerne have det lidt op i højden, og så måtte der gerne være en eller anden form for afløb så regnvandet kunne komme væk, når det havde regnet. Jeg vidste ikke helt hvordan jeg ville have det – men en ide. Så jeg gik på nettet for at se hvad jeg kunne finde – og fandt lyngeshop.dk hvor jeg både kunne få bålfad og højbede. Jeg fandt et stort højbed – hvor jeg kunne have lidt forskellige grønt stående i – og så i det ene hjørne have bålfadet. Det var så det jeg havde udgangspunkt i. Jeg siger jer, at det blev flot – og selvom man lige tænker varme og grønne planter, så kan det godt lade sig gøre, der skal bare være lidt afstand imellem tingene.

Bålfad op i højden

Det jeg gjorde var, at jeg fik bålfadet lidt højere op end højbedet, på den måde kom der ikke så meget varme ned til planterne – og lige under fadet, var der ikke andet end tørt brænde. Jeg syntes det er hyggeligt med bålfade i haven eller på ens terrasse – og det giver en del samvær med familien, når man sidder der med sit snobrød og skum fiduser hen over bålet. Der var heldigvis prisgaranti hos lyngeshop.dk – så udover at det var en rigtig god kvalitet jeg fik, var det også til en rimelig pris, men det var faktisk rigtig billigt, og jeg fik også mit ønskede afløbshul.