Sport og friluftsliv

Brug ikke en formue på blækpatroner


Hvis du har en printer så er du sikkert allerede klar over at hverken blækpatroner eller toner er noget man ligefrem får forærende. Faktisk så kan det være rasende dyrt at købe nye Printerpatroner når printeren er løbet tør, og det virker som om at det er den hele tiden!. Men man kan faktisk sagtens købe Billige printerpatroner også uden at det går ud over kvaliteten af det man skal have printet. Der er mange steder på nettet hvor man kan købe printerpatroner til langt de fleste printermærker og til næsten alle de forskellige modeller der er på markedet. Og altid til LANGT billigere priser end de originale produkter


Der er forskellige grunde til at originale printerpatroner er så urimeligt dyre, men en af de vigtigste er at alle printerproducenterne kæmper en benhård kamp om kunderne når de skal sælge deres printere. Da de alle kopierer hinanden med hensyn til hastigheder og funktionaliteter og også til en vis grad med design, så er der ikke så meget andet end prisen der adskiller det ene mærke fra de andre og dermed bliver det ofte priserne de kæmper på. Men de skal jo tjene deres penge et eller andet sted og det gør de så på de forbrugsstoffer som man efterfølgende skal bruge for at få noget ud af sin printer.

Faktisk så har de over årene udviklet adskillige tricks som skal hjælpe dem med at sælge så meget toner som muligt. For eksempel så leveres alle printere jo altid med et sæt af det man skal bruge, men dette sæt er maksimalt fyldt op til halvdelen af det der kan være, da vi jo så hurtigere får behov for at købe mere. Ligeledes er der mange producenter der indbygger en skjult tæller, der holder øje med hvor mange sider vi udskriver og så siger tælleren at printerpatronen er tom, når vi når til et bestemt antal. Også selvom der måske stadigvæk er masser af blæk tilbage.

Måske du også synes om