Sport og friluftsliv

Den moderne sko

Moderne Espadrillos

Espadrillos – verdens klasse sko

Espadrillos er en vild lækker sko, den fås i alle farver og mønstre. hvis man er fan er kina-skoen vil man også elske Espadrillos, da det er en lignede model bare mere luksus med gummisål og tykkere stof hen over foden. Det er en meget populær sko i syden og den går til alt slags tøj, den kan varm anbefales, da den ikke gnaver nogen steder.

Sneakers til kvinder

Sneakers er kommet for at blive både til mænd og kvinder. Sneakers til kvinder er blevet en moderne sko, som man faktisk også kan bruge både til fest og til hver dag. Sæt det sammen med et par fede jeans og evt. top der matcher til skoen, så har du et fedt outfit til dagens strabadser. Du kan få dem i alle former og farver så det er bare tage ud finde det par der passer dig.

Latin.dk – ny dansk forkælelse

Latin.dk er en ny op startet virksomhed, som du kan finde i Århus. Latin.dk er en butik hvor du kan finde den klassiske og moderne form for utryk i dine sko. er du vil med sko med et ekstra toutch, så kig forbi og se det lækre udvalg. Latin.dk – “There is nothing like a pair of new shoes.
The colors, the shapes, the temptation.
It will lift you up. Like a feather in a storm”

Alm støvle eller støvletter

du kan bruge alt i dag til både jeans og kjoler, du kan bruge en alm flad støvlette eller alm. flad støvle, du kan også pifte det lidt op med en hæl så du får lidt længere ben. Alt er muligt det handler bare om at tage chancer og finde den stil du er til.

De moderne herresko

Mænd er ikke meget at bryde deres faste vaner, heller ikke hvad sko angår. Man kan i dag få et lang større sortiment af herresko i forhold til i gamle dage. I dag kan du finde alt fra laksko til kondisko, men er du en der tør at være dig selv og springe ud i det lidt mere moderne fodtøj, så er der mange muligheder for dig. Du kan finde en pæn sko med en lidt spids snude, hvor der måske er lidt slangeskin eller i en sprælsk farve. hop ud i det og hver dig slev.

Måske du også synes om