Sport og friluftsliv

Det er ikke dyrt at flyve

Man siger jo at verden bliver mindre og mindre og det har vel aldrig været mere sandt end nu. Især efter at Internettet er blevet hver mands eje føler vi alle at vi kender hele verden. Samtidig er det konstant blevet billigere og billigere at komme rundt i verden. Før i tiden var der kun nogle få store flyselskaber der fløj de lange ruter over stillehavet og Atlanterhavet. Disse var ofte ejet af statslige selskaber og havde på en måde monopol på at fragte passagerer fra den ene verdensdel til den anden og dette gjorde at det var meget dyrt at flyve de lange distancer. Men efter at der er begyndt at komme flere og flere discount flyselskaber kan man sagtens finde Flybilletter thailand eller Flybilletter til USA, eller endda en del Flyrejser til Indien til særdeles rimelige priser. Forskellen på de traditionelle flyselskaber og de nye discountselskaber, er mange, men basalt set så har discountselskaberne den filosofi at det kunderne efterspørger er hurtig og transport fra punkt A til punkt B, og alt hvad man så ønsker af services ud over det betaler man særskilt for. Under Flyrejser til Indien eller Fly rejser til Thailand, som faktisk tager temmelig lang tid, køber passagerne faktisk en del mad og services undervejs, hvilket giver en rimelig indtjening til flyselskabet.

Hvor finder du så Flybilletter til USA

Ja som med så meget andet man skal købe i disse tider, så er Internettet det letteste og mest effektive sted at begynde at undersøge hvad man skal give for Flybilletter til USA, men det er faktisk et enormt arbejde hvis man selv vil gå ind på alle de forskellige selskabers hjemmesider og undersøge priserne. Men så er det jo godt at der er oprettet en masse hjemmesider som hele tiden samler og sammenligner priserne fra de forskellige selskaber.
En del af flyselskabernes forretningsmodel er nemlig at de ikke kører med faste priser, så Flyrejser til Indien kan have to vidt forskellige priser fra den ene dag til den næste, det afhænger af udbud og efterspørgsel.

Måske du også synes om