Ukategoriseret

Det er ultravigtig med et godt arbejdsmiljø

Om APV og arbejdspladsvurderinger og psykisk arbejdsmiljøs betydning for medarbejderne

Som arbejdsplads har man pligt til at sørge for et godt og behageligt psykisk arbejdsmiljø for medarbejderne, og mange virksomheder har indfort en APV for at måle hvordan deres psykisk arbejdsmiljø er. En APV består af en arbejdspladsvurdering, men for at kunne lave en APV eller arbejdspladsvurdering så kræver det at den udførende medarbejder først skal have været på et arbejdsmiljøkursus. Et arbejdsmiljøkursus sørger for at medarbejderen eller medarbejderne bliver uddannet i en APV og hvordan sådan en skal udføres. Og det kan få stor indflydelse på det psykisk arbejdsmiljø, så derfor er det en rigtig god ide at sende nogle af medarbejderne på et arbejdsmiljøkursus.
Man kan komme på et Arbejdsmiljøkursus her og på hjemmesiden kan man læse alle mulige ting om arbejdsmiljøer og meget andet. Man kan eventuelt gå direkte ind på denne hjemmeside: og læse mere om de ting som virksomheden kan få ud af et arbejdsmiljøkursus.

Gode medarbejdere kræver en stor indsats fra arbejdsgiveren

Der er altid gode medarbejdere, men undersøgelser viser at medarbejderne stiger i værdi og i kvalifikationer hvis de føler sig værdsat. Derfor er det altafgørende at der findes et godt arbejdsmiljø i virksomheden, så man som medarbejder føler sig velkommen og værdsat. Det er ikke medarbejderens opgave at føle sig velkommen og værdsat. Det er et ledelsesmæssigt spørgsmål og et område som mange virksomheder tit vælger at overse. Og det er fori det virker som en dyr udgift, og kan være svært at lave en målbar cost benefit oversigt over den indsats man sætter i sine medarbejderes udvikling, men det er virkelig en investering på den lange bane hvis man gør noget godt for medarbejderne.

Måske du også synes om