Boligindretning

Drømme køkken

Det smukkeste køkken fra Rotpunkt

Køkkenfirmaet Rotpunkt har sine rødder i Tyskland, og de startede oprindeligt op med at producere cigarkasser i Tyskland. Cigarkasserne udviklede sig til trælegetøj, der udviklede sig til sy-bokse. Udviklingen stoppede ikke her, og 20 år senere startede produktionen af køkkener op. Senere kom der bad, garderobe og bryggers til. I dag ligger der flere Rotpunkt butikker spredt over Danmark. Rotpunkt-kædens hovedkvarter ligger i Kolding.

Velkommen til Rotpunkt i Viborg

En af Rotpunkts smukke butikker er køkkenfirma Viborg. Bor man i Viborg og omegn og skal have nyt køkken Viborg, så er der hjælp at hente hos Rotpunkt på Livøvej, hvor der rådgives om og sælges køkkener Viborg. Rotpunkt køkken Viborg ledes af Lars Hede, der gerne hjælper med at føre køkkendrømme ud i virkeligheden. Butikken i Viborg sælger og rådgiver også om bad og garderobe, hvoraf man kan få inspiration til sit eget i butikken.

Bæredygtigt køkken, bad og garderobe

I denne klimaorienterede tid kan Rotpunkt med glæde meddele, at deres produktion i Tyskland fra januar 2020 vil være 100% CO2 neutralt. Virksomheden bruger bl.a. Bioboard i produktionen. Bioboard er bl.a. lavet af majskolber, hvilket reducerer frobruget af træ med 37%. Bioboard er desuden lettere end spånplade, så vægten på skabene mindskes med 30% med samme holdbarked. Rotpunkt går længere end dette, og de tilbød allerede i 2018 ansatte og deres ægtefæller på Rotpunkt-fabrikken el-cykler. Det er planen, at Rotpunkt i 2021 vil have indført en fuldstændig omstilling til vedvarende energi i hele virksomheden. Når man køber et Rotpunkt-produkt tager man dermed også et positivt valg for miljøet.

Køkkenet historisk set

Igennem århundrederne har køkkenet som rum udviklet sig enormt. Fra at være en et bålsted i husets ene rum, til at være kvindens noget hengemte madlavningsrum frem til i dag, hvor køkkenet er hele familiens fritidsrum. I dag designes køkkener, så hele familien kan være med til at lave maden, eller deltage på sidelinjen. Hjemmekontoret kan styres fra køkkenet, og børnene kan lave deres lektier. Når venner og familie er på besøg, kan vært og værtinde stå i køkkenet uden at gå glip af det gode selskab.

 

 

Måske du også synes om