Efterisolering af hulmur med små flamingokugler

Hus og have er dejligt så længe det er nyt og ikke skal vedligeholdes, men med tiden kommer der ufravigeligt nogle ting man lige skal være opmærksom på. Det er ikke alle der selv bygger deres hus, og har man købt et ældre hus, så er det altid en god ide at få tjekket hvor vidt det kan betale sig at få hulmurs efterisoleret. Jeg selv stod med et gammelt bondehus, hvor der var fåreuld inde i hulmuren – men væggene var iskolde. Jeg bestilte en til at komme ud fra Dansk efterisolering, som kunne vejlede mig i hvad der bedst kunne betale sig for mig at få gjort ved disse kolde vægge. Jeg fik et godt tilbud på noget han kaldte Flamingo isolering, som er små flamingokugler der blæses ind i min hulmur, og skulle have den bedste isoleringsevne.

Rockwool eller Flamingo-isolering

Nu er det ikke så nemt at få rockwool ind i en hulmur, men ved efterisolering på loftet kunne det være en mulighed. Det at jeg kunne få sprøjtet disse små flamingokugler ind i mine kolde hulmure, var jo perfekt i forhold til den gamle fåreuld der var i forvejen. De små kugler kunne jo komme alle de steder hen, og omkring fåreulden, uden besvær – så jeg, selvfølgelig valgte jeg den løsning. Det har jeg aldrig fortrudt, for ikke bare blev mit hus efterisoleret af Dansk Efterisolering, men det blev også gjort hurtigt og ordentligt, men det holder i den grad også på varmen indendørs og sparer mig for mange varmepenge.