Ukategoriseret

Efterskole modner vores børn

Det er egentlig kun et par dage siden, at dit lille pus løb rundt ude i haven og klatrede i træer. Men næsten hen over natten er barnet blevet en teenager, og lige om hjørnet venter måske et ophold på efterskole. Efter ti år i folkeskolen er det ikke helt uforståeligt, hvis din teenager er blevet lidt træt af novelleanalyser og brøker. Hvis det er tilfældet, er efterskole en rigtig god måde at bringe skoleglæden tilbage.

Se mere her

Dansk og matematik er vigtige fag, men det er ligeså vigtigt at udvikle dit barns naturlige evner og interesser. Det er et efterskoleophold et rigtig godt redskab til, fordi der er en masse muligheder for både linje- og valgfag, så dit barn kan forme efterskoleåret netop i den retning, der interesserer ham eller hende mest.

Dit barn lærer ansvar

Du kender det måske. Du ville ønske, at Lene eller Thomas ville rydde op på sit værelse eller bare lige gad at tage skraldet ud. Især fordi du sikkert har sagt det hundredesytten gange! Men det er ikke sket, og så ender du med at gøre det i stedet, for det skal jo fikses, inden gæsterne kommer.

Lærer at tage ansvar

På efterskolen bliver der forventet, at det unge menneske er klar til at tage ansvar. Her er der ingen til at rydde din teenagers værelse op, ingen andre til at skrubbe toiletterne, og hvis ungen mangler rent tøj, må han eller hun selv vaske det. Det kommer måske til at være en svær omvæltning for dit barn, men når året er slut, er resultatet et stolt, ungt menneske, der kan tage vare på sig selv, og som ikke behøver sin mor til at lappe hullerne i sine strømper.

Der er mange efterskoler rundt omkring i Danmark, og mange forskellige muligheder. Interesserer dit barn sig for spildesign, så er Højer Design Efterskole et godt bud.

På Spildesign får du erfaringer inden for forskellige former for spil og spilredskaber. Du bliver bekendt med processen og metoden ved udvikling af bl.a. storyboards, character designs, spillinjer, spilproduktionen m.m.Du lærer og bliver undervist i at vurdere dine egne og andres produkter, blive inspireret og bruge de andre elever som dine kreative sparringspartnere.
Du kommer til at lave en eksamens projekt i grupper, der ender i at i selv skal designe jeres eget spil. Vet forventes her at du benytter dig af de spændende weekendarrangementer med spil / gaming.

Måske du også synes om

Se også

Close