Uddannelse & Ledelse

En tur til London

Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at komme til London. Det er faktisk en af de få storbyer, som jeg endnu ikke har været så heldig at besøge, men jeg har en del venner og bekendte, som har været der, som varmt kan anbefale denne storby. Det skulle eftersigende være et rigtigt godt tidspunkt at besøge London på her i efteråret lige op til jul, da der skulle være en rigtig hyggelig stemning med flot julepynt i gaderne, og derudover er der selvfølgelig nogle rigtig gode muligheder for at købe en masse julegaver med hjem.

Hvad skal man se i London?

Foruden rigtig gode shoppemuligheder har jeg desuden hørt, at der skulle være ret meget spændende og anderledes kunst at se, hvis man interesserer sig for det. Det er i hvert fald noget af det, som jeg skal kigge nærmere på, hvis jeg engang skulle være så heldig at komme et smut til London. Heldigvis koster det jo efterhånden ikke ret meget at tage dertil.

Måske du også synes om