Hus og have

Et ekslusivt snedkerkøkken

Der er intet køkken som et boform køkken – boform leverer ekslusive køkkener, der ikke går på kompromis med produktion og materialevalg. Et flot snedkerkøkken designet på den rigtige måde, holder i mange år og er også tidsløst i dets udtryk. Et eksklusivt køkken kan give et meget flot og eksklusivt billede af boligen og at man her virkelig går op i kvalitet. De eksklusive køkkener er produceret i Danmark, hvilket giver fuld kontrol over produktionen og leveringen hjem til kunderne, som sætter pris på det unikke.

boforms forskellige designlinjer

De eksklusive køkkener kommer i tre forskellige designlinjer: line, frame og kvadrat. line er designlinjen med elegance, renelinjer med fokus på det minimalistiske udtryk. Denne designlinje skaber et snedkerkøkken uden for mange elementer og detaljer. frame linjen er en ny måde at skabe en klassiker på med forrammer på skabe og skuffer. Et eksklusivt køkken i denne designlinje kan passe i en bolig med et mere klassisk udtryk. Den sidste linje er kvadrat, hvor fokus er kvadratiske former og køkken øer, som giver et nyt element til de ekslusive køkkener, der passer til den exceptionelle stil, der kan måle sig med det arkitekttegnede hus.

Hver af disse snedkerkøkken har sin helt egen stil og udtryk, som kan sammenkobles med resten af boligens designmæssige opsætning og på den måde give et supplerende element som kommer til at passe sammen i en helhed. Der er ingen tvivl om at man med et køkken fra boform, så for man sig et eksklusivt køkken i høj kvalitet, med mange designmulighder og måder at udtrykke sin stil på. Samtidig med dette vil det overordnet set være et snedkerkøkken, der lever op til selv de mest kritiske standarter hos, dem der søger det unikke. boform skaber et luksuriøst køkken, som man kan få gavn af i mange år frem.

Måske du også synes om