Sport og friluftsliv

Et glatbarberet ansigt er det som alle foretrækker

Hvis du ikke kan få de sidste små fimrehår af kinderne, så læs lige med her

Mænd gør det hver eneste dag. De barberer sig i ansigtet, på overlæben, på hagen og nogle også lidt ned ad halsen. Mange bruger en barberskraber, et barbersæt eller andet barbergrej. Hos Thirdfield.dk kan man købe en masse kvalitetsudstyr inden for netop dette emne, og man kan få nogle rigtig fede ting, herunder en god barberskraber, barbergrej og et barbersæt.

En god barberskraber er afgørende for at få et godt resultat efter en barbering. Mange glemmer dog lige at vaske sig med iskoldt vand efterfølgende, og koldt vand skulle eftersigende lukke hårsækkene og forsinket fremvæksten af nyt hår med et par timer. Huden kommer også til at se ekstra frisk og strålende ud.

Men det er ikke alle det klæder at være glatbarberet. Mange har faktisk gavn af at have en lille smule skægvækst i ansigtet. Nogle mænd har tendens til at ligne forvoksne drenge, og de er lidt mere mandige at se på hvis de får lidt skæg. Men det er vigtigt stadig at trimme sin skægvækst så man i det mindste ser velpoleret ud. Man skal bare ikke være alt for præcis i sin barbering. Der må godt være en lille smule asymmetri, så det ikke ser kunstigt ud. I virkeligheden drejer det sig om at man skal se naturlig ud i sit ansigt. Man skal ikke få fip skæg hvis man ikke ligner en der kan bærer et fipskæg. En dårlig kombination er komplet skaldet og meget stort fuldskæg. Et lille overskæg og kinder med hår kan nok anbefales.

I hvert fald skal man anvende kvalitetsudstyr, for ens glatte ansigt er tit det førstehåndsindtryk som man giver til verden. Derfor skal man gører sig nogle overvejelser om hvad man signalerer eller hvad man ønsker sig at signalerer. Man skal ikke føle sig klædt ud, man skal føle sig tilpas og naturlig.

Måske du også synes om