Elektronik

Få trykt din reklame hos bl-graphic

Står man og mangler et cover til iphone med tryk på, sit logo på bolde, golfbolde, kasketter eller andre lignende produkter, så skal man tage et besøg forbi http://bl-graphic.dk/ og blive inspireret. Bl-graphic.dk tilbyder reklame tryk på alt hvad der kan trykkes på. Det er kun fantasien der sætter grænser. Hvis du vil sætte lidt personlighed på dit iphone cover, har du en kasket eller en kuglepen du gerne vil have dit navn eller logo på, så kan du få det trykt på bl-graphic.com.

Personaliserede produkter

Bl-graphic tilbyder ikke kun reklametryk, men tilbyder også en lang liste af forskellige produkter som kan købes gennem hjemmesiden eller på den fysiske adresse i Odense. Her kan du købe alt fra krus og kildevand med tryk, til bannere såsom beachflags, målportaler og oppustelige event telt, møbler og lignende reklamer.

Står du og din virksomhed og skal arrangere en messe eller et lignende event og du gerne vil have at din virksomhed vil blive husket bedre blandt de potentielle kunder, så få dit logo trykt på kildevands flasker som du kan dele ud til kunderne. Eller hvad med en kuglepen med tryk på som du kan dele ud af. Alt dette kan man få lavet hos bl-graphic.dk.

Tidligere samarbejdspartnere

Bl-graphic har leveret produkter til mange store virksomheder gennem tiderne og har lavet alt fra usb nøgler til DIOR til iphone covers til Fiat som er blevet brugt til produktlanceringer. Det er nemt og smertefrit at bestille sit næste produkt med tryk på hos bl-graphic da bl-graphic tilbyder levering lige til døren i hele EU.

Så står du som virksomhed eller som enkeltperson og mangler at få trykt dit logo, navn eller lignende på et stort udvalg af produkter som kan ses på hjemmesiden, så kom forbi bl-graphic.dk eller besøg bl-graphic i Odense og find dit næste personaliserede produkt her.

Måske du også synes om