Ukategoriseret

Få et bedre datagrundlag fra de ansatte

For at spare sig selv for noget tid, kan man alt andet lige starte med at investere i adgang til et online timeplansskema. Her kommer der selvfølgelig et hav af andre funktioner med, men hovedsageligt er det til for, at man kan få et bedre overblik over hvem der er på arbejde, fravær, arbejdsfordeling, lønninger og så videre. man får et helt hr system med, når man vælger og investere i ting som det.

Det er alt andet lige noget af det, sm mange kommer til at skulle smide nogle penge efter, hvis det er man har problemer med den interne kommunikation. Man kan ofte gå galt i byen, hvis meget af det er mundligt, og man pludselig står der, og der er ikke nok folk på arbejde, så folk skal løbe hurtigere, som kommer til at skabe en dårlig stemning på et eller andet tidspunkt. Der er helt sikkert en god chance for, at man kommer til at skulle finde en bedre løsning på det.

Kom igang med det samme her

Det gode ved at det er online er, at man kan komme igang med det samme. Så det er ikke engang fordi, at det er noget, som man behøver at skulle bruge alverdens tid på at få sat op heller, man kan finde alt hvad man har brug for at komme igang her online. Her kan man få en introduktion til systemerne, funktionerne, hvordan man implementere det, og videre instrukser, som man kan videregive til de ansatte.

Så bliver man nok også lige nød til at holde et orienteringsmøde, hvor man lige får fortalt hvordan tingene hænger sammen nu. Så kan de kommunikere igennem systemet med hinanden via social media proxylignende platforme. Så det er helt sikkert også en investering, som kommer til at give lidt mere perspektiv på tingene. Det kan som sagt også være med til, at gøre lønningssystemerne meget bedre og simple for en at overskue og få delt på den rigtige måde blandt de ansatte.

Måske du også synes om

Se også

Close