Mad og Sundhed

Få smilet tilbage

Vinterbro er en norsk klinik med flere specialister under samme tag. Alle vores ansatte har fokus på at passe på dine tænder og allmenn tannbehandling. Flere af klinikkens specialister har forskerbaggrund og forsker ved siden af deres daglige tandplejejob. Så det er den nyeste viden, der behandles efter på vores klinik. Har du tandlægeskræk og søger tandlæge i norge, så tilbyder vi dig en gratis konsultation. Vi har metoder, der får dig til at slappe af allerede ved første besøg, og du kan derfor komme af med din tandlægeskræk ved at besøge os. Vi er eksperter i at udrydde frygt for at gå til tandlægen. Vi kan i enkelte tilfælde hjælpe med beroligende midler, eller i sidste ende henvist til tandbehandling i narkose.

Vi tager os af problemer med visdomstænder og tandkødssygdomme, laver usynlige aftagelig regulering, implantater samt snorkeskinne. Vores tandbehandling består også af æstetisk behandling af dine tænder, som tilretning og hvidtning, samt den helt almindelige tandbehandling med eftersyn, pudsning af tænder samt fyldninger. Hos os finder du tandlæger, specialister, tandlægevakt og læger under samme tag.

Tænder er vores lidenskab. Hos os får du tilpasset personlig tandbehandling og opfølgning.
Vi er så dygtige, at vi underviser tandlæger og tandplejere indenfor tandkødssygdomme. Vi tilbyder vores tjenester til vores patienter fra Ås, Ski, Nesodden, Fagerstrand, Oppegård, Svartskog, Langhus, Vestby, Greverud, Kolbotn, Sofiemyr og Drøbak (Follo og omegn).

Du er altid velkommen til at ringe og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på tandbehandling, der passer helt præcist til dig. Tænder kan være et ømtåleligt emne for mange, men de betyder alt for din sundhed, og samtidig sørger vi også for at gøre dine tænder pæne.

Måske du også synes om