Markedsføring på Facebook og Instagram er ved at være en nødvendighed hvis man vil følge med udviklingen indenfor online markedsføring. Det har aldrig været, og det bliver heller aldrig min ekspertise der gør sig gældende indenfor dette marked, så derfor har jeg valgt at adhelp.dk tager sig af denne del for mig, da jeg oplever at de er gode til det de gør. De unge mennesker er på de sociale medier det meste af tiden, det er i hvert fald min oplevelse. En anden erfaring jeg har gjort mig, er at de unge for det meste er på Instagram og den lidt ældre generation på Facebook. Men derfra og så til hvordan man markedsfører sig på disse medier aner jeg ikke en dyt om.

Facebook bureau til online marketing

Det der er vigtigt for mig er at adhelp.dk kan vækste min virksomhed ved at markedsføre mig på disse sociale medier. Det at adhelp.dk er et Facebook bureau tilkendegiver jo også at de har styr på den platform og ved hvad de har med at gøre. Vi har nu vækstet vores virksomhed stille og roligt, og det er udelukkende på grund af at adhelp.dk og deres Facebook Bureau har varetaget denne markedsføringsdel for os. Jeg er dem dybt taknemmelig for deres indsats og imødekommende måde at være på. De har altid lyttet til mine ideer og omsat dem så de gav yderligere vækst, så ja, resultaterne taler for sig selv, og deres faglig dygtighed på disse to medier og mange andre ting.