Hus og have

Find affugtere hos BilligVVS

Oplever du nogensinde at dine rum er meget fugtige, og frygter du at det bliver et problem?
For meget fugt i et rum kan fremprovokere problematiske ting f.eks. fugtskader og skimmelsvamp som er yderst sundhedsskadeligt.
Men dette kan du undgå ved at sætte en affugter ind i det fugtige rum – så skal den fikse problemet.
Det er vigtigt med et godt indeklima, både for dig og dit hjem.

Hvad gør en affugter og hvordan benytter man den?
Du skal sætte affugteren et sted med god ventilation som f.eks. i midten af rummet hvor der kommer meget luft i gennem og er omringet af en masse plads. Det gør det derfor nemmere for affugteren at suge alt den fugtige luft til sig, og få trukket det gennem maskinen.
Hvis du sætter affugteren i et hjørne så nedsætter og reducerer du effekten af maskinen, så hellere sætte den rigtigt end at få mindre effekt ud af maskinen.
Den skal selvfølgelig stå oprejst, og den skal gerne stå tændt i et par timer for at give det bedste resultat – du kan også have den til at køre generelt for at udrydde problemet fuldstændig.

Affugtere du finder hos BilligVVS er kondonsaffugterer hvilket vil sige at de hiver den fugtige luft gennem maskinen og kondensere fugtens så det bliver til vand og ender som små vanddråber i en beholder, som skal tømmes med jævne mellemrum for at den ikke løber over.
Du finder generelt et bredt og dybt sortiment af affugtere hos BilligVVS, så du kan finde lige præcis den affugter som matcher dine behov og dit budget.
Det er bare med at tage et kig forbi BilligVVS’ hjemmeside i dag – hvis du er i tvivl så besidder virksomheden et professionelt team som er klar til at hjælpe dig på rette vej!

Måske du også synes om