Ukategoriseret

Her kan du få hjælp til bilimport

Går du med tanker omkring import af bil, har du sikkert mange spørgsmål, og hos Dansk Motorfinans kan du læse en masse om de krav du stilles overfor når du vil i gang med bilimport.

Måske tænker du over import af bil afgift. Beregningen af registreringsafgiften afhænger af om bilen anses som ny, brugt eller som veteranbil. Det kan være noget kringlet at beregne registreringsafgift, men der er heldigvis masse hjælp at hente. Man kan enten læse mere om det på Dansk Motorfinans’ hjemmeside, eller tage fat i en værdifastsætter som laver beregningen for en.

Udover bilimport, har danskmotorfinans.dk gode tilbud på bl.a. privatleasing.

Privatleasing

Med privatleasing får du en luksusbil helt uden at skulle døje med de forpligtelser og omkostninger, der er forbundet med at være bilejer.

Der ligger mange overvejelser bag anskaffelsen af ny bil. Skal den være ny eller brugt? Skal du lease eller købe? Hvor længe ønsker du at beholde den?

Med privatleasing får du andre muligheder end ellers, du kan måske få en bil lidt ud over det sædvanlige, og med leasing kan du langt bedre forudsige dit kørselsbehov og planlægge at udskifte bilen med 2 til 3 års mellemrum. Har du disse ønsker, er privatleasing af brugtvognsbiler det rigtige valg for dig. Du slipper for alle bekymringerne ved at være bilejer, får mere bil for pengene ? og til en lavere månedlig ydelse.

Registreringsafgift på biler

Når man importere en bil fra udlandet og bilen skal have nummerplade på, skal denne værdifastsættes. Registreringsafgiften bliver i princippet beregnet på samme måde som ved fabriksnye biler. Køretøjets værdi bliver ændret ud fra afgiftsværdien, fradrag, tillæg for udstyr mm. sammenlignet med et fabriksny køretøj. Afgiftsværdien bliver fastsat ud fra handelsprisen i Danmark.

Kig forbi danskmotorfinans.dk og hør nærmere om bilimport.

Måske du også synes om

Se også

Close