Computer og IT

Hold kunderne opdateret med sms beskeder

Der findes mange måder hvorpå man kan kommunikere med sine kunder på, hvis man har en virksomhed. En af tendenserne blandt forbrugere er, at de hele tiden har deres mobiltelefon på sig. Derfor er det også nærliggende, at vælge en metode, hvor man kommer i kontakt med dem via deres mobiltelefon. Det kunne for eksempel være ved at sende sms beskeder ud til kunderne, når der for eksempel er nye varer i butikken, eller andre former for services. Der findes flere forskellige måder man kan sætte sådan en sms gateway op, så den passer med det man gerne vil fra virksomhedens side af.

Giv muligheden for at svare tilbage

Man kan for eksempel selv vælge, om man gerne vil have 2 vejs sms, hvor kunderne har mulighed for at svare tilbage på de sms’er man sender ud til dem. Man kan også få et system, hvor man bruger en sms fra computer, men hvor kunderne så også har mulighed for at svare tilbage via 2 vejs sms. Det kunne være i forbindelser med indsamlinger, hvor man sender en besked ud omkring hvordan man deltager i indsamlinger, og efterfølgende kan modtagere så vælge at støtte, ved at svare enten det ene eller det andet tilbage.

Få hjælp og vejledning til at komme i gang

Selvom man måske ikke lige ved, hvad en sms gateway er, så er der rig mulighed for at komme i gang, hvis man synes at dette lyder, som noget man kunne bruge i den virksomhed man sidder i. For man kan nemlig få al den vejledning og hjælp som man har brug for, hvis man skal i gang. Hvad enten man vil sende sms fra computer, eller gøre det på en anden måde, så er der massere af muligheder for at få et skræddersyet program, som passer lige til de behov den enkelte virksomhed måtte have. Man kan læse omkring sms gateway her, og på hjemmesiden finder man link til at komme i gang.

Måske du også synes om