Sport og friluftsliv

Kaffe for kaffeentusiaster

Kaffe for kaffeentusiaster

Elsker du at købe en god kop cappuccino nede på din lokale Baresso, er denne artikel ikke nødvendigvis til for dig. Holy Bean er nemlig for kaffe elskere på et noget højere plan. Holy Bean er for kaffeentusiasten som sætter kvaliteten af kaffen højere end noget andet. Hos Holy Bean kan du købe din kaffe efter hvor i verden den stammer fra, efter ristning og efter smagen. Ikke nok med at kvaliteten er i højsædet er kaffen også friskristet eftersom, at Holy Bean er deres eget lille mikro kafferisteri. Der ristes flere gange om ugen, så du er sikker på at kunne få kaffen som den skal være.

Foruden at du kan købe kaffen hos Holy Bean, kan du også købe dit eget kaffeudstyr. Du kan få alt lige fra vægte til kaffefiltre. Så udover at kaffen er nyristet, så kan du også få det rigtige kaffeudstyr, så når du laver kaffen hjemme hos dig selv, har du mulighed for at lave en ordentlig kop kaffe.

Få viden på kaffeskolen

På deres hjemmeside har de også en fane som de kalder ‘Kaffeskolen’. Herunder kan du se en flere videoer omkring forskellige måder hvorpå kaffen kan brygges. Dette kan både bruges som inspiration til hjemmet, men kan også ses af ren og skær interesse for kaffe. Disse videoer er med til at give en bedre forståelse for den kaffe som man drikker. Under samme fane finder du også en anbefaling til valg af kaffekværn. En god kværn kan især være vigtig hvis det er espresso man drikker.

Sikret kvalitet

For at Holy Bean kan være med til at sikre den bedste kvalitet for dig, deltager de i forskellige ristecertificeringer. Dette er med til ikke blot, at opretholde det høje kvalitets niveau, men på samme tid hæve niveauet.

Find dit kaffeudstyr og din kaffe hos Holy Bean – et kafferisteri med kvalitet.

Måske du også synes om