Boligindretning

Koglen, svanen og ægget på en helt ny måde

Har du hele dit liv drømt om Arne Jacobsen stolen Ægget? Eller hans lampe Koglen? Men aldrig rigtigt fået råd til dem? Det er der nu råd for, men på en lidt anden måde. I 2013 så nogle plakater nemlig lyset, da grafisk designer Charlotte Christiansen skabte Ægget, Svanen og Koglen som grafiske designs på plakater.

Web shop

Charlotte Christiansens firma hedder X-tension og kommer herefter til at handle om billede plakater, hvor hun viser dem frem på de sociale medier. I 2018 bliver realiteten en web shop med efternavnet “Galleri & Design”, og husbonden Preben hjælper til med de praktiske opgaver. Køb plakater med forskellige arkitekttegnede møbler og lamper, eller et nyt Kolding Hus eller Kim Larsen i profil. X-tension Galleri & Design holder fysisk til i Bjert nær Kolding, men du har døgnet rundt adgang til flotte produkter på find billede plakater online.

Mange værker

Med Arne Jacobsens død i 1971 forsvandt Myrens, Svanens, Æggets og Syverens skabermand, men Charlotte har sørget for, at nogle af disse værker kan leve videre, og får den hyldest, som de fortjener. Plakaterne hylder også andre værdsatte produkter end Arne Jacobsens. F.eks. har Charlotte Christiansen skabt et billede af to linser, som i chokoladelinser, som pryder en hvid baggrund. Man behøver ikke kigge særligt grundigt, før et par bryster træder frem for betragteren. Et både smukt, underfundigt, og for nogle måske endda en lille smule vovet grafisk kunst.

Plakaterne er mangfoldige og kan kombineres på mange forskellige måder, således at en fotovæg opstår. De grafiske designs vil gøre sig godt i mange forskellige typer hjem. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Har du spørgsmål eller har brug for hjælp, så kontakt os gerne. Alle vores produkter er enten trykt på lærred eller på 200 gram papir.

Måske du også synes om

Se også

Close