Sport og friluftsliv

Læg jeres serverdrift ude af huset


For de fleste firmaer gælder det at det at drive deres infrastruktur ikke har det fjerneste med deres kerneforretning at gøre. Det er mere et nødvendigt onde, men alligevel er det noget man skal være meget omhyggelig med og det er en post der hvert år koster en masse penge. Ikke mindst derfor er der flere og flere der vælger at en løsning med server hosting, hvor de lader en partner stå for en del af, eller hele driften af virksomhedens servere.

Proudwing.com er en sådan partner og der er mange der lægger store dele af deres servere hos dem og det er der gode grunde til. For det første så er sikkerheden i top og man skal ikke selv tænke på opdateringer af software og antivirus, man skal ikke selv tænke på den fysiske sikkerhed for ens servere. man skal ikke holde sig ajour med hundredvis af patches og opdateringer der kommer i en lind strøm hele tiden, og man er sikker på at ens webside og andre systemer er oppe og køre hele tiden. Ikke mindst hvis man har valgt dem til at være virksomhedens webhotel

Specielt vigtit for alle virksomheder er netop de services man tilbyder kunderne på nettet og derfor er det helt essentielt at man har et godt og sikkert webhotel som kan garantere en høj oppetid. Ens webhotel skal også være skalerbart og klar til at tilbyde de services man løbende får behov for.

Når man kigger på markedet for server hosting er der altid nogle buzzword der flyver rundt i luften, og et af de nyeste er VPS. VPS er bare en ren forkortelse der betyder Virtual Private Server. Med VPS får virksomheden i paksis tildelt sit helt eget område af en større fælles server, men alle ens data og programmer og øvrige transaktioner er helt adskilte fra alle andres og der er dermed ingen risici forbundet med det. Fordelene er mange, men de vigtigste er nok prisen for at komme i gang, og så skalerbarheden hvor man bare køber mere datakraft i takt med at behovet opstår.

Måske du også synes om