Mad og Sundhed

Mangler du inspiration til sommerfesten?

Står du og søger inspiration til en lækker buffet til sommerens grilfest? Så læs med her!

Delikat grill buffet ud af huset

Sommeren er over os, solen skinner og vejret er fantastisk – er der nogen bedre anledning til at servere grillbuffet til årets familie eller personale sommerfest? Med en grillpakke fra Kokkekompagniet er du klædt godt på til at servere en lækker grillbuffet. Deres grill catering indeholder et væld af lækre sager fra entrecote til kyllingebryst, til grillpølse og nye kartofler. Du får også lækre salater med, og uden brød og hvidløgssmør duer grillhelten altså ikke! Der er generelt noget for enhver smag i denne grill buffet ud af huset.

Kvalitetsmad tilberedt fra bunden

En grill buffet ud af huset skal gøre det lidt nemmere for dig, men den skal også emme at kvalitet. Alt mad fra Kokkekompagniet er af høj kvalitet, og der er smagsoplevelser for alle pengene. De er gode til at lave mad ud af huset, da det er noget, de har leveret i 15 år til mange tilfredse kunder. Kokkekompagniet er derfor din hjælpende hånd til grillfesten, og du kan læse meget mere om deres grillbuffet lige her.

Rent praktisk leverer Kokkekompagniet din grillbuffet i hele landet, men du har også mulighed for at afhente den, hvis du bor i Kolding området. Det er simpelt og kan bestilles online ved at vælge antal kuverter, og du skal blot betale din faktura otte dage før levering.

Hvad skal du huske, når du griller?

Når du griller den lækre grillbuffet til dine gæster, skal du huske at købe gas eller kul til din grill og at have dit grilludstyr som handske og grilltang klar. Træd ind i grillkampen og nyd den danske sommer med Kokkekompagniets grillbuffet! Deres grill catering hjælper dig på vej til en enestående grilloplevelse med masser af smag.

Måske du også synes om