Computer og IT

Min bedste feriebilleder

Når man har været på en god ferie, så er der ikke noget bedre, end at hive gamle billeder frem bagefter og mindes alle de gode tider. Men hvis jeg bare har mine billeder liggende på telefonen eller tablet, så er det faktisk ikke så ofte, at jeg sætter mig ned og kigger dem igennem. Hvis jeg derimod har dem printet ud og sat ind i en mappe. Så er chancen for at jeg tager dem frem og kigger på dem også meget større.

Gøres lige når jeg kommer hjem

Men for at jeg husker, at få billedet fremkaldt, og sat ind i en mappe. Så skal det også gøres lige når jeg kommer hjem fra ferien. Det er selvfølgelig også her, at man bedst kan huske den. Og så er der også bare noget hyggeligt over, lige at opleve det hele endnu en gang, ved at sidde og kigge billederne igennem. Det virker i hvert fald for mig, og jeg bliver altid så glad, når jeg går de mange fine billeder igennem igen.

Måske du også synes om