Mad og Sundhed

Minnesotabehandling hos Møllen for misbrugere.

Sidder du med en brændende følelse om at hjælpe en af dine nærmeste, fordi du mener, at de drikker alt for meget?
De sidder måske et misbrug af enten alkohol eller medicin som de ikke selv kan se sig ud af, eller slet ikke kan se en problematik i – de har brug for en hjælpende hånd og et skub i den rigtige retning.

Det kan også være, at du selv har brug for et hånd gennem det daglige kaos du måske gennemlever – hvis du har brug for en støtte gennem afvænning fra misbrug af enten piller eller alkohol så tøv ikke. Det er okay at bede om hjælp, og det er vigtigt for at du kan komme igennem det!

Hos Møllen i Tørring finder du et afvænnings-center som lægger stor vægt på, at du skal komme igennem afvænning og ud på den lyse side igen på den helt rigtige måde. Du finder hos Møllen et behandlingscenter som er placeret i smukke omgivelser, så du kan finde ro og styrke frem for den kaos og uro du normalt døjer med.
Møllen ved, at et alkoholmisbrug eller pillemisbrug ikke altid er nemt at snakke om, eller noget du måske ikke føler, at andre har behov for at vide. Derfor har Møllen stort fokus på diskretion, og sørger for at det kun er de folk som du ønsker vide det, som ved det.

Hos Møllen finder du en hjemmelig og varm atmosfære hvor du kan føle dig hjemme, og i trygge omgivelser.
Personalet er personer som kan forstå dig og dit misbrug 100%, for de har alle været der før dig.
Det er nemlig tidligere misbrugere som er blevet ædru, som arbejder på Møllen.
Med de fantastiske omgivelser giver det dig mulighed for at nyde din frie tid på behandlingscenteret – udover dine frie tid har personalet på centeret opbygget et program til dig så du kan komme igennem afvænningen med god fokus.
Desuden tilbyder Møllen gode faciliteter som du kan benytte i fritiden som blandt andet indeholder motionscenter, solcenter, bordtennis og endda mulighed for lystfiskeri.

Hos Møllen finder du en Minnesotabehandling som er en behandling som bygger på principper tilbage fra 1950’erne.
Grundbygning i Minnesotakuren lyder af blandt andet: Alkoholisme betragtes som en sygdom, det er en familiesygdom og kuren relaterer til anonyme alkoholikers 12 trins-program.

Minnesotabehandling har en høj succesrate på Møllen, og faktisk oplever ca.80% af klienterne en stabil og vedvarende ædruelighed efter endt behandling.
Programmet starter med en nedbrydelse af benægtelsen som handler om misbruget, herefter findes erkendelse af missede muligheder og åbningen af mulighederne for fremtiden, og til sidst er sidste stadie som omhandler restituering – her opbygges din ansvarlighed, selvtillid og en stærk vilje.

Er du interesseret i at læse mere om Minnesotabehandling i forbindelse med din egen afvænning eller som pårørende til en misbruger, så tag et kig forbi Møllens hjemmeside eller giv dem et kald.
Som pårørende kan du også finde rådgivning hos Møllen.

Måske du også synes om