Elektronik

Nye smøger uden de klassiske papirfiltre og tændstikker

Smart rygning for fremtidens moderne mennesker

Normalt indebærer rygning en papirspakke med ti til tyve sammenrullede smøger i papirsfiltre, et gult filter for enden og så enten en lighter eller en pakke tændsstikker. Nogle har endda en gammeldags lighter med navn imprægneret. Men næste gang du skal ned og hente smøger, så var det måske en idé lige at tænke over om ikke de nye moderne e produkter kunne være et spændende og nyt alternativ til dine rygevaner. Teknologien og moderniteten udvikler sig hele tiden, og måske var det en mulighed at få ændret på de usunde vaner, og i stedet få samme udbytte af e rygningen som man går af den klassiske traditionelle rygning. Nu kan man få noget der hedder el smøg og e cigaret med tilhørende udstyr som hedder e væske. En e cigaret eller en el smøg kan bruges til præcis samme sociale arrangementer som en af de sædvanlige cigaretter. E væske bruges i ens e cigaret eller el smøg, så det handler bare om at have disse to remedier med, og så kan man pulse løs helt som sædvanlig.

En elektronisk cigaret kan bruges på samme måde som man er vant til og så er alt jo sådan set både godt og bedre end det man er vant til.

Man slipper til gengæld for en masse af de skadelige stoffer når man ryger på de her moderne produkter. Man skal ikke have tobaksfingre, og man kan få alle mulige gode smage til sin nye smøg apparat. Det handler bare om at huske at få købt ny e væske så man altid har lidt ny smøg væske på lager.
Økonomien er også bedre med denne nye metode, og derfor er det virkelig en win win situationat gå med den moderne strøm af nye produkter for den traditionelle tygning.
Det kan klart anbefales at gøre sådan som netop beskrevet. Ingen vil se skævt til dig for det her er den nye fremtid for rygerne, som jo efterhånden er jaget vilgt.

Måske du også synes om