Ukategoriseret

Perlen – ur til kvinder

Dameure til alle slags kvinder

Mangler du et nyt dameur, eller gaven til en du holder af? Så er Perlen det helt rigtige sted. Perlen har et bredt udvalg af dameure, i forskellige prisklasser og stilarter, lige fra de simple, til de mere prangende, så der er ure til alle, uanset smag.

Dameur

Kendte brands

Perlen fører mange af de kendte mærker. Pilgrim, som er et moderigtig design i den lave prisklasse – fåes i forsølvet, forgyldt. rosaforgyldt og hematitbelagt materiale. Okuba, som er tidsløse og klassiske, med unikke designs med sans for detaljer, til en overkommelig pris. Bulova, hvir du får lidt mere luksus – kvalitetshåndværk, med ægte diamanter, og som er verdens mest præcice kvartsur.
Perlen fører også dameure mærker som Borett, Pulsar, Seiko, Bulbul og Jakob Jensen.
Ønsker du at personliggøre dit dameur, og at gøre dit ur til et smykke, sælger Perlen mærket Christina Collect Watches, hvor små elementer og diamanter i urskiven, collect-sæt så man kan udskifte almindelig rem til et armbånd med charms, gør dit dameur helt unikt og helt dit eget.

Perlen ligger Åløkke Alle 32, 5000 Odense C.
Telefon 66 11 42 10
Åbningstider:
Man-tors. 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lør-søndag lukket

Perlen går ikke på kompromis med kvalitet, og har erfaren personale.

Eget værksted

Perlen har eget værksted, med dygtige fagfolk, som giver gode råd og vejledning og guider dig til det helt rigtige dameur – værkstedet fremstiller ure og smykker efter dit eget design, og tilbyder også reparationer af arvestykker. søger du noget helt specielt, kan du sammen med Perlens fagfolk finde den helt rigtige løsning sammen.

Find dit nye dameur på www.perlenodense.dk – tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du 10 % på dit første ur , og der er fri fragt.

Måske du også synes om