Industri og Erhverv

Real Safety

I disse kolde og våde tider kan man ikke være for påpasselig, når man begiver sig ud på gader og stræder, ja sågar trapper. Derfor kan det være en rigtig god idé, at man beklæder de underlag, der måtte være glatte, uanset om det er vådt i vejret eller ej, med det som kaldes et anti skrid underlag. Et anti skrid underlag er et skridsikkert underlag udendørs, som man eksempelvis kan montere på trapper eller andre overflader. Det kan eksempelvis være i form af skridsikre måtter til trapper, hvor man via et bestemt materiale, som det skridsikre underlag er gjort af, kan garderer de som går der mod at glide.

Hos firmaet Real Safety, som også har en hjemmeside nemlig www.realsap.com finder man et bredt udvalg af sikkerhedsforanstaltninger, som beskytter folk, der arbejder på udsatte områder. Disse områder kaldes ‘risikoområder’, og kan karakteriseres ved, at det er områder, hvor man er særligt udsat, og derfor skal der tages ekstra hensyn, så man sikres bedst muligt. Det er eksempelvis, som tidligere nævnt, trapper, reposer, gangveje, stiger og broer. Alt afhængigt af hvad det er for en overflade eller nærmere, hvad det er for et område, der er tale om, findes der forskellige metoder til, hvordan området kan sikres på bedst muligt vis.

Trapper er det område, hvor der faktisk er den største risiko for at falde. Dette skyldes primært, at der ikke er påsat nogen friktion på kanten af trinene, og det er netop på trinet, at man som oftes glider. Dette kan gøres mere sikkert ved, at man påsætter et materiale på samtlige trappetrin, som gør, at overfladen bliver knap så glat. Samtidig kan materialet være udført i en signalfarve som eksempelvis gul, så man kan se, at man skal passe på.

Der er mange måder, hvorpå områder kan sikres yderligere. Vil man vide mere, kan man læse mere på www.realsap.com

Måske du også synes om