Sport og friluftsliv

Rejs og spar penge på din tandlægeregning

Står man og skal have ordnet sine tænder i Danmark, kan man allerede inden det første besøg hos tandlægen være nervøs for hvor meget det kommer til at koste. Det er dyrt at få lavet tænder i Danmark og årsagen er at prisen på mange af de basale tandbehandlinger på forhånd er blevet forhandlet med det offentlige som så giver tilskud gennem diverse sygesikringer.

Spar penge på tandlægeregningen

Den bedste måde at spare på tandlægeregningen i blandt andet Danmark på, er forebyggelse af dine tænder. Nemlig ved at børste tænderne regelmæssigt og få dem undersøgt løbende, men er man ikke så dygtig til at passe sin mundhygiejne og har man ikke været det i en længere periode, så kan det godt betale sig at ty til andre løsninger end at få en behandling i Danmark, nemlig at opsøge en tandlæge i udlandet. En tandlægebehandling i udlandet kan virke som en bekostelig affære, men der er faktisk rigtig mange penge at spare ved at få en tandbehandling i udlandet. Ved at besøge en tandlæge i udlandet, som for eksempel Helvetic Clinics som har klinikker i Budapest i Ungarn og Porto i Portugal, kan man spare mellem 50-70% på sin tandlægeregning sammenlignet med regningen i Danmark. Er det en større behandling man skal have lavet, kan man altså både få dækket fly, hotel og sit tandlægebesøg bare ved at flytte sin tandlægebehandling til udlandet.
Dette er muligt fordi at man i udlandet har helt andre regler og afgifter for det arbejde en tandlæge udfører. Dette betyder altså ikke at kvaliteten er dårligere, tværtimod kan kvaliteten være bedre da tandlægerne typisk har overskud til at investere i topmoderne udstyr som kan gøre behandlingerne mere effektive.

Rejs og spar penge

Så er man i den uheldige situation at man skal have en større gennemgang af sine tænder og man samtidig elsker at rejse, kan man kombinere de to ting og få en rejse ud af sin tandlægeregning og få sine tænder ordnet i udlandet hos top professionelle tandlæger.

Måske du også synes om