Sport og friluftsliv

Service i Silkeborg?

Mangler du et billigt sted at syne din bil? Så læs med her

Mangler du et sted at syne din bil? Bor du i Silkeborg? Pava udfører mange ting som fks. bilsyn, de har deres eget motorkontor, og mange andre ting.
Pava tilbyder et meget billigt bilsyn, det koster 450 kr, når din bil skal synes, det koster kun sølle 250 kr for at få omsynet din bil.

I Silkeborg ligger der ikke ret mange mekanikere, der tilbyder bilsyn, og har deres eget motorkontor. Motorkontoret kan sørge for at din bil, bliver indregistreret, det koster 1380 kr at få to nummerplader, og 790 for en, de tilbyder også at man kan få ormregistret sin bil for 480 kr.

Pava har et hyggeligt lille vente hjørne, hvor man kan nyde, noget kaffe eller læse i nogle blade imens din bil bliver synet eller imens Pava´s motorkontor laver nummerpladerne, du kan samtidig spørge om deres bilplejnings produkter.

Du kan simpelthen bruge deres bilplejnings produkter, til at give dine læder sæder et helt specielt look, de har også en helt fantastisk is fjerner. De har en masse andre produkter så som voks.

Hos Pava bilsyn i Silkeborg vil de give dig en fantastisk, oplevelse så du vil komme igen, Pava bilsyn i Silkeborg, er en selvstændig virksomhed, så du har en garanti for at det ikke, er mennesker der ikke ved hvad de laver. Pava bilsyn i Silkeborg, henviser til deres nabo, Pava bilcentret i Silkeborg, hvis du skal have lavet en undervognsbehandling. De har nemlig alt den ekspertise der skal til, for at du har en garanti for at, din bil ikke bliver behandlet på en måde der vil ødelægger undervognen, istedet for at fikse den. Så alt i alt, kan du få lavet en masse professionelt, udført arbejde som altid vil gavne din bil.
Et bilsyn er forventet til at tage omkring 25 minutter, så det er kortere tid end de fleste andre steder

Måske du også synes om