Ukategoriseret

Sex and the City

Jeg er virkelig vild med serier, hvor man gennem sæsoner lærer personerne i serien at kende. En af de serier, som jeg til stadighed elsker at se, er den, for nok mange, kendte serie Sex & the City, Selvom det er ved at være et stykke tid siden, jeg har set serien, har jeg set den så tilstrækkeligt mange gange, at jeg tror, jeg kan huske de fleste afsnit, når blot de starter. Serien skildrer de fire New Yorker-veninder, Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda, der på hver sin måde er karrierekvinder, smukke, videbegærlige og festlige, og meget meget sexede. Det er en serie, der, selvom den for længst er stoppet, er en serie, jeg i hvertfald har nydt mange gange. Ja en serie som også er blevet filmatiseret over 2 om gange, nemlig den første film, hvor Carrie skal giftes med Mr. Big, men hvor han brænder hende af ved kirken, og så film nummer 2. Der er virkelig mange timers underholdning i både serien såvel som filmene.

Måske du også synes om