Sport og friluftsliv

Ska du købe eller sælge din hest


Har du din hest til salg eller skal du købe en hest er du kommet til rette sted! Denne artiklen handler nemlig om, hvor det er godt at sælge og købe hest. Hvis du skal sælge din hest eller er på udkig efter en – vil det være at sælge/købe hos Everhorse.
Og hvorfor er Everhorse så et godt sted?
Hos Everhorse er det hestefolk, der styrer virksomheden. Derfor har de netop et suverænt kendskab til markedet, og skaber daglig kontakt mellem købere og sælgere. Herudover samarbejder Everhose med andre internetportaler og Dansk Rideforbund. Man har en stor berøringsflade og et enormt kendskab til hestebrancen. Man er naturligvis også altid klar til at give dig en personlig betjening samt rådgive dig, uanset om du sætter dine heste til salg eller du er ude efter at købe din drømmehest. Sæt din hest til salg her: sæt din hest til salg her

Everhorse besøges også hverdag af mange tusinde hestesøgende og hjemmesiden er let og overskuelig for købere, så de kan finde netop den avis eller konkurrencehest de søger. Så Everhorse er et effektivt sted til at sælge og købe, eftersom der er mange mulige kunder besøger sitet hverdag. Annoncerne vises også udover på DRF Live og hestemagasinet – så der er alt i alt 1 million mulige kunder til din hest hver evig eneste måned – og derfor en rigtig god chance for at du kan sælge den hurtigst muligt!

Der er flere gode grunde til du skal vælge Everhorse fremfor andre virksomheder. Hos everhorse får du en proffesionel opsætning af din annonce, du markedsføre din hest mod udenlandske købere, du får engelsk oversættelse, du når de rigtige købere og ikke mindst får du en samarbejdsparner med branchekendskab.
Men man kan også meget andet end bare at sælge din hest på Everhorse. Man kan hjælpe med salgsarrangementer, proffesionelle hjemmesider, profilering af din stald/dit studeri og meget, meget mere.

Måske du også synes om