Ukategoriseret

Smukke kjoler

Skal man have ny kjole, er der masser af muligheder for, at man kan sidde derhjemme og kigge på alle de flotte kjoler online
Hos butikken og webshoppen TP Kjoler finder man alt indenfor flotte kjoler, så uanset om man skal have en brudekjole, en gallakjole eller en anden smuk kjole, så bør man ikke snyde sig selv for et besøg her.

Her findes et bredt udvalg indenfor smukke kjoler og næsten i alle farver, man kan tænke sig. Her er noget for de petite piger og kvinder, og her er også noget for de større piger og kvinder.

I øjeblikket søger TP Kjoler en ambassadør, som kan agere TP Kjolers ansigt ud af til på gymnasierne (både de almene gymnasier såvel som handelsskolerne) landet over. Det drejer sig naturligvis om, at TP Kjoler er leveringsdygtig i smukke kjoler til den årlige gallafest, som alle 3G’erne på landets gymnasier inviteres med til, når de nærmer sig studentereksamen. Er man elev på en af landets gymnasier, og skal man til galla i skoleåret 2019/2020, kan man søge om at blive ambassadør for TP Kjoler.

Fordelen ved at være ambasssadør for TP Kjoler er, at man får sin egen gallakjole til en noget mindre pris, end hvad man ellers skal betale for en af de smukke kjoler. Ydermere er der rabat at hente for alle pigerne på skolen, som ønsker at købe deres gallakjole via TP Kjoler.

Som ambassadør for TP Kjoller er man med til at annoncere og reklamere for TP Kjoler. Det betyder, at man skal opsætte plakater fra TP Kjoler på sin skole, så budskabet kan komme frem om de meget smukke kjoler. Derudover skal man have adgang til og være bruger af de sociale medier, idet disse ligeledes vil danne grundlaget for en PR-platform til at kommunikere budskabet om gallakjoler fra TP Kjoler ud fra. Ønsker man at søge jobbet som ambassadør, kan man med rette gå ind på www.tp-kjoler.dk og læse mere om, hvordan man søger, og hvortil man skal stile sin ansøgning.

Måske du også synes om