Ukategoriseret

Sociale relationer gør os lykkelige

Det er altid rart at komme til fest. Dejligt at der findes moderne mennesker der stadig gider at investere i samvær og relationer. Hvor er det godt, at de orker besværet og alt det praktiske der følger med. Invitationer, madlavning, opvask og særlige krav fra individuelle gæster. For slet ikke at tale om de store udgifter som jo ellers helt i tidens trends kunne være investeret i et designer bord, en tur til Thailand eller en lækker dobbelt carport. Helt ærligt, vi ved jo alle sammen godt, at det ofte både er sjovere, mindre besværligt og langt billigere at gå ud end selv påtage sig ansvaret og invitere med chance for brændt bearnaise eller rødvinspletter i egeparketen.

bartender til fest

Stadig flere moderne super travle individuelle rige mennesker vælger festerne fra og bruger i stedet de sparede kuverter på en ferie til troperne, hemmelige bryllupper eller negligerer totalt at der faktisk er en anledning til fest og nogen der gerne ville med, fordi de holder af en. Alt for sjældent benyttes festlige lejligheder til at investere i de andre og fællesskabet. At gi´ den hele armen med champagne, kogekunst og havefester til den lyse morgen.

På trods af mange traditioners fald, også fest-traditionen, er fester og mærkedage stadig noget der bør fejres og markeres. Dermed ikke sagt, at fester ikke også kan og bør nytænkes i tradition, indhold og menu. At fester ikke kan udskydes til sommervarmen, vendes på hovedet eller holdes på alternativ vis ? men helt at aflyse er måske lige lovligt kedeligt ? vel nærmest lidt småligt. Eller sagt med den bekymrede sociologs ord, så er fester jo en vigtig ramme om sociale relationer og eftersom det utvivlsomt er de sociale relationer der gør os lykkelige ? bør man måske netop derfor investerer i dem, frem for sig selv.

Og i dag er der uanede muligheder for hjælp til festen, så du ikke skal ligge vandret, og være total udaset op til en fest. Cateringfirmaer leverer lækre færdige menuer, lige til at sætte på bordet, og endnu en mulighed er at leje en professionel bartender til fest. BartenderBar leverer mobile barløsninger til små og store arrangementer overalt i Danmark. De kommer med den komplette bar, hvor du finder klassiske cocktails, fadøl og drinks. Lej bartender til fest og undgå planlægning, indkøb og servering ? i stedet kan du nyde din fest og overlade alt det praktiske til dem. De skræddersyer din cocktailløsning og skaber de perfekte rammer til din kommende fest.

Måske du også synes om