Ukategoriseret

Sociale relationer gør os lykkelige

Sikke en fest vi har haft

Skal der være fest, så lad der være fest. Det gælder om at nyde de godt stunder i livet. Udfordringer er der nok af for de fleste mennesker. Det er de gode stunder, der bærer os oppe. Johnny Reimer sang i 70’er ”Sikke en fest vi har haft nu i nat, åh ja åh ja åh. Klokken var fem, da vores gæster gik hjem, og vi sang åh ja åh ja åh”. Det var dengang, man inviterede på fondue, snegle, rejecocktails og kinesisk tjav tjav og til dessert, var der pære belle Helene. Men sikke en fest. Og hvilken Martini.

Den mobile bar

Er du ikke lige til Martini, så findes der talrige andre muligheder i dag. Skal du forkæle dine gæster eller dig selv, så har du mulighed for at leje en bartender til fest, der hjælper dig med at gøre festen fuldendt. På BartenderBar.dk kan du se de mange cocktails, som der jongleres med, hvis du lejer en bartender til fest. Bartenderne kan komme rundt i hele Danmark og kan endda have deres egen bardisk med. Der bruges kendte mærker alkohol, og drinkkortet aftales på forhånd. Hver bartender kan servicere op til 40 gæster, så du bestemmer selv antallet af bartender til fest, du vil have.

Det starter et sted

Når man som ung starter på at eksperimentere med alkohol er en mobil bar, noget man kun kan drømme om. Her er cocktails noget, der opstår, når man tilfældigt tømmer alle flaskerne på en gang ned i sit glas. Ofte når cocktailen ikke at få et navn, førend den er drukket og glemt. Senere, når den umiddelbare eksperimenteren er overstået, når man til det stadie, hvor man kan nyde. Det er her cocktailen kommer til sin ret. En cocktail er andet og mere end procenter. Det indeholder en masse smage, der forstærkes af alkoholen. Ofte blandes sødt med surt og bitter. En af de mere bitre drinks er en gin og tonic. Den opstod helt tilfældigt i forsøget på at undgå skørbug på langfartsskibene. I dag er disse skibe langt væk i hukommelsen, erstattet af masser af glade festminder i stedet.

Hjemmebaren

Det er ofte et tegn på overskud og velstand at have et velassorteret barskab, og flere huse bygges efterhånden med enten et vinskab eller en vinkælder. Alkoholens mange finesser kan vendes og drejes i det uendelige, og alkoholen har som de bedste råvarer uendelige muligheder for velsmag.

Måske du også synes om