Sport og friluftsliv

Sørg for sikker produktion med nødstrømsanlæg

Sørg for sikker produktion med nødstrømsanlæg

Det er ikke helt omkostningsfrit at have en produktion eller serviceydelse, som bare ikke virker på grund af strømsvigt. De fleste kender ordsproget “det er bedre at forebygge end at behandle” og det er med god grund. Står man med et energisvigt, og skal til at finde alternative energiløsninger, bliver det både stressende og dyrt for virksomheden, da tid koster penge. Derfor skal man have sig et nødanlæg som er klar til brug.

Få fat i UPS eller generator

Nej, vi taler ikke om fragtfirmaet UPS, men om et UPS anlæg. UPS står for Uninterruptible power supply. Et UPS anlæg fungerer som et helt elforsyningsværk og sørger for at driften er sikker og energieffektiv. Den skal kunne være fejltolerant og robust selv overfor enkelte dele eller komponenter som bryder ned uden, at det har indflydelse på elforsyningen og den fortsatte drift i virksomheden. Med andre ord kan man kalde det et backup batteri til at levere strøm. Man kan have den stående som alone units, roterende eller som modulopbyggende. Fordelen ved et roterende UPS anlæg er dens pålidelighed. Der opstår færre fejl ved et roterende system end et statisk system. Er man i tvivl hvad der lige skal til, kan man få rigtig god vejledning af en fagmand hos Norwerk.dk.

Læs mere her om UPS Anlæg

Man kan også anskaffe sig en diesel generator som navnet antyder kører på diesel. Fordelen ved en diesel generator er, at man bliver selvforsynende med elektricitet. En diesel generator har god brændstoføkonomi og har en god og lang levetid. En diesel generator har større drejningsmoment, som leverer strøm til at operere. Derfor er den god til at kunne køre kritiske systemer, hvor generatoren skal være stærk.

Du kan finde hjælp og informationer om nødstrømsanlæg på

Måske du også synes om