Hus og have

Spændende oplevelser der venter lige om hjørnet

Jeg er typen, som godt kan lide at have noget at se frem til. Ikke fordi jeg glemmer at leve i nuet. Men jeg synes nogen gange bare, at det kan være fantastisk at have noget, som man kan glæde sig til på den længere bane. For mig inkluderer det oftest også rejser, som jeg enten drømmer om at tage på, eller som jeg allerede har booket, og som jeg så venter på at komme afsted på. Det er for mig en helt fantastisk følelse at gå og glæde sig til.

Hvor drømmer du om at tage afsted

Det er ikke alle, som har samme passion for at rejse, som jeg har. Men hvis man har, og man godt kan lide at komme ud og opleve verden og alle de mange forskellige ting, der venter ude i den. Så kan det være en nærmest magisk følelse, når man går og venter på at skulle på sine kommende drømmerejse. Det er ligesom et eventyr, der venter forude, og som man næsten ikke kan vente med at komme i gang med.

Måske du også synes om

Se også

Close