Mad og Sundhed

Spar penge ved at handle nede over grænsen

De fleste har måske prøvet grænsehandel i forbindelse med, at man er kørt på ferie, og derfor er kørt over grænsen. Men der er faktisk også mange, som køre ned over grænsen, for at handle i forbindelse med at de skal holde fest. Eller bare til det normale forbrug i husstanden. For i grænsebutikker, kan man få alt hvad hjertet begærer inden for billig slik, billig øl og billig vin. Der er kort sagt noget for alle. Derfor kan man også gøre en hel familietur ud af det, fordi man kan hente billige godter til alle i familien. Og netop de penge man spare, er et rigtig godt argument for, hvorfor man skal vælge grænsehandel.

Hvor finder man den bedste

Og hvad for nogle grænsebutikker er så de bedste, at handle i. Man kan for eksempel finde Grænsehandel hos Fleggaard.dk, hvor man finder et stort udvalg af de forskellige varer. Det gør også, at man ikke behøver at skulle i flere grænsebutikker. Her kan man få det hele i en butik, og så køre hjem igen, når man har købt det, man skal bruge. Der er også mange, der har den tradition, at når de er nede ved en grænsehandel, så skal de også lige have en curry wurst, som de er kendt for i den del af Tyskland.

Vælg fra kataloget hvad du skal have her

Kunne man godt tænke sig at kigge de forskellige tilbud igennem, inden man tager afsted. Så kan man blandt andet finde katalog, på den hjemmeside, som der er linket til i denne artikel. Her kan man så i fred og ro sidde derhjemme på forhånd, og finde ud af, hvad man skal have. Så går det også hurtigere og nemmere, når man først er dernede, og skal have alle tingene med hjem. Ikke fordi man nødvendigvis skal gøre det hurtigt. Men fordi det er mere effektivt på denne måde, og så slipper man også for at blive snydt for alle de gode tilbud, fordi man overser dem.

Måske du også synes om