Er det ikke underligt at tænke på, at man ved at dyrke en sport der hedder Tai Chi og Qigong, faktisk kan helbrede sin krop og sind langt hen ad vejen. Men det er jeg et levende bevis på, at det kan man. Jeg selv var der, hvor jeg troede at min krop ikke ville mere, og at alderdommen bare havde taget over – jeg fik flere og flere piller af lægen, og jeg syntes ikke at nnoget af det hjalp mig. Så jeg begyndte at lede efter alternative metoder til at få det bedre. Jeg mødte en gammel ven, der fortalte at der var noget der hed Tai Chi og Qigong, og at det måske var værd at forsøge i mit tilfælde – men han rådede mig også til at gå til en ekspert indenfor området – og henvendte mig til en hjemmeside der hed taichiogqigong.dk – det gik jeg så hjem og kiggede lidt på.

Taichiogqigong.dk

Jeg blev mere og mere nysgerrig, jo mere jeg læste om Tai Chi og Qigong på hjemmesiden taichiogqigong.dk – og jeg endte da også med at jeg tog ind til Torben Bremann og fik en snak med ham om havd det lige var jeg skulle starte med – Torben Bremann var meget lydhør, og han foreslog mig nogle individuelle sessions, så vi lige fik gang i min ubalancerede krop. Der gik ikke lang tid før jeg fik det meget bedre, og kunne gå på hold – den dag i dag, har min krop det godt og er blevet balanceret og meget smidig.