Sport og friluftsliv

Træningsudstyr til hjemmet

Træningsudstyr til hjemmet

Det kan mange gange være noget lettere at komme til at træne hvis du køber trænings udstyr som du har stående i dit hjem. Det kan være en cykel, en crosstrainere eller måske nogle håndvægte. Det er en god måde at holde sig i gang på fremfor at have et abonnement til et fitnesscenter. Her er 4 gode råd til at starte dit eget hjemme træningscenter.
træningsudstyr
Yogabold
En yogabold er en fremragende måde at øge intensiteten på i mange øvelser. Ved at holde balancen på bolden mens man laver de basale øvelser, øger man styrken i nogle af de små muskler der stabilisere din core. Derudover er en yogabold også god at sidde på hvis man har rygproblemer.

Håndvægte
Hvis man påtænker at få mere masse og blive stærkere så er et godt sæt håndvægte også et rigtig godt køb til dit hjemmefitnessprogram. Med et sæt håndvægte i hjemmet kan du træne når det passer dig, du kan stå i ro og mag mens du ser dit yndlings tv-program.

Pullopbar
En pullopbar en meget pladsbesparende måde at have billigt træningsudstyr, du kan let gemme den væk i et skab eller under sengen når du ikke bruger den. De muskelgrupper som man primært vil træne med en pullopbar er biceps, vinge og mave. Det kan være lidt svært at komme i gang med at træne pullups men hvis man starter i det små kan man ret hurtigt komme til at træne med sin egen kropvægt.

Romaskine
En romaskine er et fantastisk måde at holde sin kondi ved lige på samme tid med at du styrker ben, overkrop og arme. Man træner hele kroppen når man bruger en romaskine. Det er det ultimative træningsudstyr. Du kan indstille din romaskine til mange forskellige styrker så du altid får den modstand der passer til dig. Du kan sågar ro om kap med dig selv. En romaskine er måske en lidt større investering og den fylder lidt mere end de andre på listen men hvis du kan have den stående i din garage eller kælder.

Måske du også synes om