Computer og IT

Virkeliggørelse af dit produkt i augmentet reality

Ja, overskriften lyder lidt vild, ikke sandt. Men augmentet reality bliver faktisk anvendt mere og mere til at kunne forudsige, hvordan et produkt bliver håndteret i den virkelige verden og hvilke hensyn der skal tages ved produktion mv. Ved augmentet reality kan du stå ved maskinen og samtidig få vist en 3D-model hen over den virkelige maskine og lave tilpasninger. Imponerende, ikke sandt? Men før det kan lade sig gøre, så ligger der et stort stykke CAD-arbejde bag.

CAD Systemer er ikke bare nødvendige for augmentet reality, men også som produktions-, udviklings- og salgsværktøj. Der findes ikke noget mere overbevisende end at vise en kunde et produkt i 3D. Men hvilken leverandør skal man vælge?

Førende leverandør af CAD-løsninger

Econocap er en specialistvirksomhed inden for CAD/CAM/CAE og PLM med et kundegrundlag på mere end 400 kunder i dansk industri. De har løsninger, der rækker langt ud over standard CAD-løsninger. Deres produkt CREO parametrics er standarden inden for 3D CAD-software med en styrke og fleksibilitet til at udvikle konstruktioner og dele parametrisk. Vil du arbejde direkte på geometrien i modellen kan du skifte til Creo Direct, der er den perfekte software til PTA-afdelingen, koncepter eller til ad hoc-brugeren. Og med Creo Elements/Direct kan du arbejde 3D-modeller som i 2D.

Econocap leverer ikke bare en software, men samlede løsninger til bl.a. håndtering alle virksomhedens digitale data og processer, dokumentstyring, styklistehåndtering og service management (PLM) til at optimere dit aftes sales-område. Og som nævnt er augmentet reality også en mulighed.

Econocap A/S er en del af Econocap-gruppen som udover i Danmark findes repræsenteret i Sverige, Finland og Tyskland samt Polen, og produkterne knytter sig til produkter fra PTC og relaterede produkter.

Måske du også synes om